Tjänster reklamskärmar ledskärmar

Mediaproduktion

Om ni som kund hos oss skulle sakna någon med grafiska kunskaper internt alternativt saknar ett samarbete med en reklambyrå, så kan ni köpa dessa tjänster av oss till ett förmånligt pris.

Endast ett begränsat antal byråer har erfarenhet av produktion till LED-skärmar, vilket är ett måste om Ni som kund skall få fram ett budskap/annons med maximal genomslagskraft.

Många byråer gör för avancerade produktioner med för dålig kontrast mellan färgerna på t.ex. text och bakgrundsfärgerna, vilket medför att budskapen ser bra ut nattetid, men tappar helt effekten dagtid, då kontrasterna måste vara stora, för att motverka dags/solljuset.


Service

Vi levererar självklart våra skärmar med 100 % pixelgaranti, vilket är en bra trygghet för Er som kund. Utöver vår pixelgaranti erbjuder vi även olika nivåer av service och jouravtal för att er anläggning alltid ska vara i bästa skick. Även den bästa produkten kan ibland drabbas av problem och då är våra serviceavtal en billig försäkring mot kostsamma driftstopp.

Kontakta oss för mer information om våra Service- och Jouravtal.


Support

Med vår produktkompetenta personal kan vi erbjuda support på såväl LED hårdvaran som mjukvaran.

Vi är även Scala Certifierad Partner och kan på så sätt ge support till våra kunder på mjukvaran Scala InfoChannel 5, vid behov.

Som kund till oss, kan Ni ringa vårt Supportnummer: 0771 – 21 22 23


Konsultation

För många företag och kommuner är det här med LED-skärmar en ny teknik och ofta så saknas kompetensen internt för att kunna handla upp rätt kvalité och produkt. Står ni inför en upphandling eller funderar i att investera i LED, så kan vi med vår breda kunskap vara behjälpliga med vår kunskap på konsultationsbasis.

Utbildning

När vi har levererat vår produkt till Er som kund, så kan det vara bra med en grundlig genomgång av LED-tekniken för att få en förståelse för vad det är för löpande service som kommer att behövas för att Er skärm ska få maximal livslängd.

Likaså kan en ytlig genomgång vara bra, för att enkelt kunna beskriva ett fel eller driftstop, så att vi enklare kan göra en felanalys om problem skulle uppstå.

För att få ut det maximala av sin LED-Skärm, så behöver man känna till mjukvaran (Playern) som spelar upp allt innehåll samt hur man producerar till innehåll till sin skärm.
Våra grafiker går igenom hur man optimerar skärmen genom att använda rätt färger i sina produktioner, för att få maximal kontrast, så att skärmen enklare kan göra sig sed i starkt solljus.