Hyra

Event/Mässkärmar

Idag är det en självklarhet med storbildsskärmar vid events och mässor, för att enklare attrahera publiken och samtidigt förstärka genomslagskraften. Våra LED skärmar fungerar perfekt som eventskärmar och/eller mässkärmar och kan levereras i den storlek, de proportioner och med den upplösning som passar er.

Tekniken som är modulbyggd gör det möjligt att möta era behov såväl inomhus som utomhus.

Som en totalleverantör kan vi även erbjuda hjälp med trosställning och medieproduktion samt tekniker på plats.

Vi kan leverera skärmstorlekar från 5.5 – 140m² beroende på önskad upplösning.Sportperimeter

Sportperimeter (Digital Sarg) blir en allt mer vanlig lösning på Europeiska fotbollsarenor.

Den dynamiska tekniken öppnar upp för fler annonsörer med större intäktsmöjligheter, flexiblare budskap och kan även användas som en stämningshöjare för publiken.

Många arenor har unika förutsättningar för vad som passar just deras arena, varav ofta det kan vara lämpligt att utvärdera arenans förutsättningar på plats.

Vi märker på allt fler föreningar att de förutom ökade intäktsmöjligheter även söker en ny dimension av upplevelse för att attrahera och underhålla sin publik.

Står ni i Er förening och avväger huruvida Ni ska investera själva i en Sportperimeter eller om Ni ska hyra in en lösning vid behov eller större matcher? Kontakta då oss för ett förslag på hyresupplägg.


Tillfällig placering

Har Ni behovet av en storbildsskärm under en kortare tidsperiod, så kan våra ”Info Cubes”, vara ett alternativ för er. Det är helt enkelt LED skärmar byggda för att vara så mobila som möjligt. Vi kör ut skärmen till er och installerar den på några timmar. Skärmarna finns i flera olika storlekar och kan i viss mån anpassas efter just era behov.

Om ni bara vill utvärdera digitala skyltar eller om ni väntar på ett permanent bygglov för en LED skärm, så kan det här vara alternativet för er.


Mobila Storbildsskärmar

Våra Mobila storbildsskärmar ger Er full flexibilitet och kan användas vid t.ex. Events/Mässor, Konserter, Sportevenemang eller andra publika arrangemang. Dessa skärmar kan användas i alla väderlekar med bra resultat tack vare den ljusstarka LED-tekniken.

Vi har flera typer av mobila storbildskärmar. Vår senaste produkt är vår bil-baserade LED skärm som kan köras på plats och driftsättas omedelbart, vilket gör den till den perfekta eventskärmen. Skärmen är dubbelsidig och varje sida är 7,3m² för att garantera att ert budskap ska synas. Den kan roteras 180º vilket ger 360º täckning. Utöver detta kan den även visa alla typer av budskap, stillbilder, video, livematerial etc, såväl stillastående som under färd. Vi erbjuder helt enkelt en dynamisk annonsyta som inte kompromissar med storleken och som garanterar att era budskap syns.

Kontakta oss för mer information.