Dynamisk inomhusskylning

Dynamisk inomhusskyltning

Med hjälp av dynamisk skyltning så får detaljhandeln fördelarna med det senaste inom kommunikationslösningar och kan då visa innehåll från en bred variation av format.Skapa uppmärksamhet med attraktiva annonser samt delge aktuell användbar information.

Detta kraftiga system möter behovet för alla slags företag oberoende av storlek, från en enskild installation till ett
storskaligt system med fl era tusen enheter. Förutom de vanliga funktionerna i ett system av detta slag ingår även ett öppet programmeringsgränssnitt, som ger användaren möjlighet tillanpassningar till befintliga system och applikationer.

Systemet för dynamisk skyltning stödjer alla standardformat för innehåll samt både pdf och strömmande video. Detta möjliggör användandet av välkända utvecklingsverktyg för innehållsleverantörer. Hårdvaran stödjer full-hd och har en optimerad linux plattform för bästa prestanda och säkerhet. Att använda sig av ett system byggt på en unik kombination med högkvalitativa skärmar med en tidlös robust design, ger minimerat underhåll samt låg strömförbrukning.

Detta gör att systemet, förutom att säkerställa kanalens livslängd även håller de ackumulerande kostnaderna nere. Med ett digital signage system skapar man en helt ny marknadskanal. Ett nätverk av digitala skyltningar utplacerade på strategiska platser skapar även ett stort marknadsvärde . Det är ett smart sätt att kanalisera kampanjer, varumärken samt påvisa nytänkande.